Blogg

  Terje Bernt bruker bilen i 5 år til, den avskiltes for godt i 2001. Og det må jeg ha gjort, i det minste underbevisst. Enkelte kilder hevder at det kun var i Polen og Russland flere jøder ble drept. Faktisk var det gjennom arbeidet med denne oppgaven at det begynte å bli klart for meg i hvilken retning jeg burde lete for å finne svaret på dette spørsmålet. Det var forskjellige paroler forskjellige steder, og med en parole var du kongen av verden.

  Potensproblemer cyste i skjeden

  Året etterpå, i 1991 så avskiltes den for godt. Jeg ble overlykkelig over å se noen jeg kunne snakke hebraisk med- etter jeg hadde sagt parolen først, vel og merke. Her blir den værende i 3 år, den overføres i 1998 til Kirkenes Trelast, men de har aldri hatt skilter på den. Det var ikke hardt, så han fikk ingen skader, men radiatoren på bilen knuste. De selger den videre til Orkla Shipping Trading i Orkdal. Nar hun kommer frem til sitt mal, en forseggjort inngangsport til en av de mange bygardene i byen som skilles av elven Donau, stopper hun opp og venter usikkert en liten stund f?r hun tar tak. I 1992 får de solgt den til Norsk Folkehjelp i Oslo, men de avskilter den etter 1 drøy måned. Kjøperen der oppe er Leif Hilmar Henriksen og han har bilen i drift frem til 2001 da den avskiltes for godt. Han kjørte med Volvoen i 3 år frem til desember 1990 og selger den da til.

  Han selger den videre i 1989 til Hans Martin Flatsetø fra Gjemnes. Bilen blir solgt i 1998 til Odd Erling Løvåg fra Tjørvåg på sunnmøre. Tore Elstad fra Sør Odal kjøper den en stund senere og han bygger den om til trekkvogn. Jeg og Nimrod, som er eldre enn meg med 8 år, diskuterte et filosofisk tema som opptok meg på den tiden: hvorvidt menneskeheten som helhet har noen reell kontroll over sin skjebne i det lange løp. Han er kalt opp etter det barnet farmoren min forlot i Gesher i 1946, men som døde lenge før både min fetter og jeg ble født. Han har bilen i 6,5 år, før den selges i november 1993 til Olav Tenden Transport fra Stryn. Ville den sionistiske staten de hadde drømt om så lenge, noen gang opprettes? Fargen var mørk blå, rød og hvit.


  Slik kom jeg til Wien, og der så jeg, med en gang jeg gikk av lastebilen, en kjenning fra en kibbutz i feriekolonien tvnorge erotikk norge Landet som sto og ventet på meg. Det var et sikkerhetshensyn vi tok. Torbjørn selger året etterpå til Fritz Ringstad fra Drammen som overfører den til sitt selskap Redline. Han bruker bilen i 2 år, den selges i år 2000 til Roger Rabben fra Storforshei i Nordland. UR 39515 ble levert i juni 1984 til Atlantic Auto fra Fræna. Under alle samtalene har jeg benyttet meg av notater, og disse notatene har senere vært utgangspunkt for den skrevne teksten. Arne har også bilen i drift i 5 år, den avskiltes like før jul i 1996. På Storsteinnes trives bilen godt, det oppholdet varte i. Og jeg kunne feriekolonien tvnorge erotikk norge ikke la være å lure på hva i all verden det var som hadde fått min farmor til å ta et så dristig, uforutsigbart, faktisk nesten absurd valg som å forlate alt hun kjente og dra hit oslo mekaniske verksted mat finnmark for 65 år siden? Halvard er involvert i Gardermoen Transport og flytter bilen over hit i 1997. Nå er det Magnar Nesje som er eier. I 1985 selger han bilen til Einar Olsen fra Kristiansand. Hun heter Chana Rivlin, og hennes femten ledsagere består av hennes tre barn, ni av hennes barnebarn, og tre inngiftede familiemedlemmer. I 1998 blir den så solgt til Frank Sæther fra Åndalsnes. De har bilen i 11 år, den selges i 1993 til Jarle Peter Brønmo fra Brønnøysund. Han bytter den inn hos Scania i Lier i 1990 og bilen blir videresolgt til Sven Ottar Borgen fra Modum. Vi opererte med passord en «parole» kalte vi det. De har bilen i 5 år, den selges i 1988 til Torgeir Åsvik fra Sømna. Volvo F12 med regnr UR 47367 blir levert i juni 1988 til Atlantic Auto fra Elnesvågen i Romsdal. Også denne selges etter 5 år i termotransporten. Broen lengst vekk av de tre er også den nyeste, bygget av britene da de kom hit i 1917. Skuffet, ikke over reisen, men over at jeg ikke hadde greid å gjøre det jeg lovet meg selv at jeg skulle før jeg dro: få svar.  Tone damli aaberge sexy ikea rammemadrass test

  Bygget for over to tusen år siden, står den fortsatt like støtt der den krysser grensen mellom det som da var en av utpostene i imperiet sola aldri gikk ned over, og Kongeriket Jordan. Den avskiltes for godt i desember 1995. Volvo F12 med regnr UE 72446 ble levert i desember 1987 til Uhlens transport i Ålesund. Hvem styrte alt dette? Der hadde jeg hus, venner, foreldre og min mann, men her var jeg ingenting. Jeg har både snakket med henne under besøk i hennes hjemland Israel, og over telefon fra Norge.